Новини


Швидкий англійський пиріг від Юлії Висоцької

Тісто у цьому рецепті настільки універсальне, що смаколик можна готувати з будь-якими фруктами чи ягодами або ж ягідно-фруктовим міксом – малиною, вишнею, смородиною, чорницею, грушею, сливою...
Печінка по-китайськи з медом та імбиром

Пікантно й незвично, але соковито й дуже смачно!
Салат морквяно-селеровий із гарбузовим насінням та сиром

Соковито, смачно і неординарно, а ще помаранчево-позитивно та вітамінно!
Куглоф – найсмачніша у світі французька здоба

Традиційна австрійська випічка, яка міцно увійшла в культуру Франції. Її навіть вважають національним ельзаським десертом.
Гуляш з легенями, зеленим горошком і маринованими огірками

Страва проста, бюджетна й дуже смачна.
Маринована скумбрія по-корейськи

Готується елементарно, маринується швидко, результат неодмінно порадує!
Салат «Дачний» з крабовими паличками та квасолею

Проста та легка у приготуванні страва, яка виручить тоді, коли потрібно швидко приготувати ситний сімейний обід.
Чакіндзулі з курки (грузинська кухня)

Ця шалено смачна страва готується на раз-два-три, а результат приємно дивує!
ТОП-7 українських гастро-фестів літа-2019

Що приготували різні міста України для гастро-туристів – у нашому свіжому огляді.  
Бразильське печиво на згущеному молоці без яєць та борошна

Смачний, ніжний і розсипчастий – такий смаколик буквально тане у роті!
Баранина з корицею і чаєм у глиняному горщику

Процес приготування не займає багато часу і в результаті – приголомшливо смачне м’ясо!
Макові мафіни «Червона шапочка»

Дуже красива, апетитна, соковита та барвиста випічка – інгредієнтів мінімум і всі прості, а смак вище усяких похвал!
Псевдочебуреки — "ліниві" пиріжки в лаваші

Це варіант сніданку у вихідний день: готується швидко, виходить смачно й ситно.
Варіанти й цікаві ідеї для корисного сніданку

Дієтологи, інші лікарі й фітнес-тренери сходяться в одному: снідати треба. Тут і правильна робота шлунково-кишкового тракту, і здоров'я організму, і нормальний обмін речовин, і хороше самопочуття, і заряд бадьорості!  
Український борщ, який завжди виходить насичено червоним

Рецептів його приготування безліч і в кожної господині є свої секрети, які роблять цю першу страву унікальною. Однак, щоб вона зберегла еталонний красивий червоний колір, потрібно дотримуватися певних правил!
Експрес-шашлик, маринований на мінералці

Газована вода розм'якшує волокна м'яса й у результаті воно виходить соковитим, ніжним і – за рахунок часнику та спецій – дуже ароматним!
Печена картопля на шампурах із копченим салом

Страва знайома багатьом із дитинства, яка смакує не гірше багатьох делікатесів!
Ідеальна ягідна білкова глазур для пасок

Великодня класика – це безумовно, біла глазур, однак, іноді можна дозволити собі й невеличкі відхилення від традицій.
Як правильно наносити глазур на паску? (+ секрети приготування)

Як і в будь-якому іншому кулінарному процесі, тут є свої правила й маленькі хитрощі, і якщо їх дотримуватися, то ваші пасочки завжди виходитимуть красивими й ефектними!
Англійська паска на основі великодніх хрестових булочок

Тісто надзвичайно пухке й ароматне, з яскраво вираженою ноткою кориці та апельсинової цедри.